• nbNorsk bokmål

Los Alcazares

Spansk Kystby som lever hele året

Boligprosjektene som bygges her ligger kun 100 til 600 meter fra Middelhavet. Du bor med nærhet til koselige barer, Kafeer og restauranter. Los Alcazares er en ekte spansk by som mange har fått opp øynene for de siste årene.

Med kort vei til alt du trenger: Strand, golf, restauranter, shopping

Fra boligprosjektene er det meget kort vei (her snakker vi gangavstand) til strendene. Det er også gangavstand til dagligvareforretning og andre servicetilbud. Flere flotte golfbaner ligger kun få kilometer unna. Det gjelder for eksempel golfbanene Roda Golf, Mar Menor Golf Resort, Serena Golf og La Manga Club for å nevne noen av de 21 banene som finnes i regionen.
Det er også kort vei til de historiske spanske byene Cartagena med mer enn 200 000 innbyggere og Murcia som har over 400 000 innbyggere. For deg som liker shopping er det cirka 15 minutters kjøretur med bil til det velkjente La Zenia Boulevard shopping senteret.
Flyplassene i Corvera (RMU) og Alicante (ALC) ligger innen 50 minutters kjøring med bil fra Los Alcazares.

Velkjent SPA – region

Mar Menor er siden begynnelsen av 1900-tallet en velkjent SPA-region. Leiren på havbunnen er helende for huden og mange henter opp det ”sorte gullet” fra bunnen og smører seg inn i forbindelse med en svømmetur.

Fakta om Los Alcazares

Les mer om våre prosjekt i Los Alcazares


 


Utvalgte boliger

 
Last ned info om området

rullestol_symbol.pngOmrådet er godt tilgjengelig for rullestolbrukere. 
Spør oss om tilrettelegging av bolig.